Het afscheid van een dierbare kan in elke locatie worden georganiseerd. Wat past bij de overledene (en bij de nabestaanden)? Wel eens gedacht aan thuis in huis, in het eigen bedrijfspand, buiten bij goed weer? Er staan in de wijde omgeving mooie ruimten zoals de vele grote en kleine kerken die ook zonder religieuze sfeer dienst doen als afscheid-locatie. Daarnaast zijn er de aula’s in en bij de uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen. Restaurants en cafés zijn heel geschikt om een informele bijeenkomst te organiseren. Onderaan deze pagina vindt u links naar de websites van allerlei locaties in de omgeving waar het heel goed mogelijk is om een mooi afscheid te houden, voor ieder gezelschap.
Als u informatie wilt over bijbehorende kosten, kunt u via het contactformulier een begroting aanvragen.

Een overledene mag in of met ieder vervoermiddel worden vervoerd. Wel moet het lichaam en gezicht van de overledene tijdens het vervoer geheel zijn bedekt. U bent dus geheel vrij om zelf een vervoermiddel te kiezen. Dit kan variëren van een fiets met aanhanger, tot een motor met zijspan, van een boerenkar met een paard ervoor of een koets getrokken door 6 paarden tot de eigen auto of bus.

Ik werk samen met diverse rouwvervoerders die veel verschillende soorten en kleuren rouwauto’s en bussen tot hun beschikking hebben. Daarnaast is er de mogelijkheid om in klein gezelschap (tot 20 personen) uw dierbare naar de uitvaartlocatie(s) te begeleiden in een uitvaartbus. Vervoer van een overledene over een kleine afstand kan ook prachtig zijn met een loopkoets.